Mapa miejsc spotkań i ustawek wyjazdowych CCM .
Moderator: Mrozo
- Zibi
- Administrator
- Motocykl: Honda VTX 1,8
- Kontakt:
Mapa miejsc spotkań i ustawek wyjazdowych CCM .
Ostatnio zmieniony 21 września 2010, 15:56 przez Zibi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Andy
- Motocykl: VTX 1,8
- Kontakt:
Z borku Fałęckiego na Orlen
Mapa
Przy wyjazdach w stronę gór na południe znaczy, proponuję przenieść ustawkę z Borka Fałęckiego na Orlen za zjazdem z obwodnicy. Jadący obwodnicą tak z zachodu jak i z wschodu nie będą musieli pchać się na Borek po to by za chwilę wracać tą samą drogą .
Jeżeli się mylę to proszę o wskazanie w którym miejscu.
Przy wyjazdach w stronę gór na południe znaczy, proponuję przenieść ustawkę z Borka Fałęckiego na Orlen za zjazdem z obwodnicy. Jadący obwodnicą tak z zachodu jak i z wschodu nie będą musieli pchać się na Borek po to by za chwilę wracać tą samą drogą .
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 1970, 01:00 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowiek mądrzeje z wiekiem, zwykle jest to wieko od trumny.
Re: Z borku Fałęckiego na Orlen
Andy Ty nigdy się nie mylisz, jestem ZAAndy pisze: Mapa
Przy wyjazdach w strone gór proponuję przenieść ustawkę z Borka Fałęckiego na Orlen za zjazdem z obwodnicy. Jadący obwodnicą tak z zachodu jak i z wschodu nie będą musieli pchać się na Borek po to by za chwilę wracać tą samą drogą .
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 1970, 01:00 przez Turbot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dżej dżej
- Motocykl: Valec, GL500, VT700
- Kontakt:
Re: Z borku Fałęckiego na Orlen
To ja proponuję małą poprawkę. 200m dalej jest Lukoil. Mają tańsze paliwo.Andy pisze: Przy wyjazdach w strone gór proponuję przenieść ustawkę z Borka Fałęckiego na Orlen za zjazdem z obwodnicy. Jadący obwodnicą tak z zachodu jak i z wschodu nie będą musieli pchać się na Borek po to by za chwilę wracać tą samą drogą .
Dodatkowo łatwiej zrobić stamtąd wyjechać grupą, bo zaczyna się pas ruchu.
- Miki
- Motocykl: Honda VTX 1300 R
- Kontakt:
Wypady>>Mapa miejsc spotkan i ustawek wyjazdowych CCM
Andy konieczna byla korekta a nawet wskazana, wiec Orlen!
SERVO PER AMIKECO IPA KRAKOW. ,, w milosci pragniesz by Ci wierzono;w przyjazni by Cie rozumiano,,,,,
- Mador
- Motocykl:
- Kontakt:
" Ja tankuje tylko na ORLEN-ie "
Może nie do końca dobrze się wyraziłem a więc się poprawiam.
Staram się tankować przeważnie na ORLEN-ie ale zdarza mi się też wlać na BP. Szerokim łukiem omijam Shel-a , ARGE, StatOil-a Lukoila-a i inne tego typu wynalazki.A o małych, wiejskich stacyjkach już nawet słyszeć nie chcę. Jeśli ktoś przerabiał wymianę pompo-wtrysków to wie dlaczego. I polecam zawsze zbieranie paragonów albo faktur. W razie awarii z powodu złej jakości paliwa...sprzedawca chrzczonego paliwa się nie wyprze.
Jeśli o Lukoila chodzi to na tym przy zakopiance faktycznie jest lepszy wyjazd ale na samej stacji ciaśniutko jest. Poza tym tak jak pisałem nie przepadam za niczym co ruskie (nie dotyczy Kavioru i Smirnofa)...tak jakoś już mam.
Może nie do końca dobrze się wyraziłem a więc się poprawiam.
Staram się tankować przeważnie na ORLEN-ie ale zdarza mi się też wlać na BP. Szerokim łukiem omijam Shel-a , ARGE, StatOil-a Lukoila-a i inne tego typu wynalazki.A o małych, wiejskich stacyjkach już nawet słyszeć nie chcę. Jeśli ktoś przerabiał wymianę pompo-wtrysków to wie dlaczego. I polecam zawsze zbieranie paragonów albo faktur. W razie awarii z powodu złej jakości paliwa...sprzedawca chrzczonego paliwa się nie wyprze.
Jeśli o Lukoila chodzi to na tym przy zakopiance faktycznie jest lepszy wyjazd ale na samej stacji ciaśniutko jest. Poza tym tak jak pisałem nie przepadam za niczym co ruskie (nie dotyczy Kavioru i Smirnofa)...tak jakoś już mam.
. . . tylko ty i twój motor. Jeśli raz spróbujesz . . . . nigdy tego nie porzucisz . . . .